Одржан други у низу тренинг "Лобирање у јавном сектору за боље и ефикасније услуге жртвама родно заснованог насиља и трговине људима"

У Грачаници, 28, 29 и 30 марта организован је други у низу од три (3) тренинга који ће се одржати на тему "Лобирање у јавном сектору за боље и ефикасније услуге жртвама родно заснованог насиља и трговине људима" организован од стране Центра за мир за и толеранцију. Тренинг је одржан у хотелу Улпиана у Грачаници.

Опширније...

Састанак са представницима Мреже за стратегију против проблема наркоманије за Југоисточну Европу (The South East Europe Drug Policy Network – DPNSEE)

У понедељак, 29. Августа 2016.године, у канцеларији невладине организације Центра за мир и толеранцију – НВО ЦМТ у Грачаници, одржан је састанак са представницима Мреже за стратегију против проблема наркоманије за Југоисточну Европу (The South East Europe Drug Policy Network – DPNSEE http://www.dpnsee.org/). Испред DPNSEE-а састанку су присуствовали: председник мреже и директор НВО Диогенис из Атине, Thanasis Apostolou, извршни директор мреже Милутин Милошевић и финасијски менаџер Јулијана Даскалов. Циљ састанка је био да се представницима НВО ЦМТ представи рад и активности DPNSEE-а и да се успостави веза са организацијама цивилног сектора на Косову, као потенцијалним партнерима у даљем раду. Бојан Теофиловић, заменик директора, представио је рад и активности НВО Центра за мир и толеранцију и изразио спремност за сарадњу везано за питања којима се бави мрежа DPNSEE у општинама широм Косова, у којима НВО ЦМТ спроводи пројекте више од седам година. Представник НВО ЦМТ-а Марко Трајковић, координатор пројекта и бивши председник Омладинског савета у Грачаници истакао је важност укључивања младих у процес едукације о штетности дрога. Састанку је присуствовала и г-ђица Lin Beckman, Peace Corps волонтер, нови члан НВО ЦМТ-а. Она је представила своје радно искуство и начин на који је укључена у акстивности Центра за мир и толеранцију. Представници мреже DPNSEE и представници ЦМТ-а, на обострано задовољство, изразили су спремност за интезивирање контаката и конкретнију сарадњу у наредном периоду.

Списак кандидата који се нису квалификовали за даљу процену

У доле наведеном линку можете пронаћи листу кандидата из РФА-12 и РФА-13 позива који се нису квалификовали за даљу процену од стране комисије за процену и преглед.

За више информација у вези одбијања вашег захтева, контактирајте нас на е-маил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

http://www.kcdf.org/AKT-LS/index.php/en/publication-and-announcements/194-the-list-of-applicants-who-are-not-qualified-rfa12-rfa13

YOUTH CAPACITY AND ACTION FOR CHANGE NEWSLETTER NO. 3

English:

YOUTH CAPACITY AND ACTION FOR CHANGE NEWSLETTER NO. 3

Türkçe:


Још чланака...

Страна 1 од 8

Почетак
Претходна
1
Банер

Контакт ЦМТ

Центар за мир и толеранцију

Тел: +381 38 65 572
Локација: Цара Лазара Б.Б.
Грачаница

ЦМТ Канцеларија у Приштини
Локација: Police Avenue
Приштина

Email:cpt.pristina@gmail.com